Florimex International is een van oorsprong Duits familiebedrijf opgericht in 1925. In 2002 is het hoofdkantoor verhuist van Duitsland naar Aalsmeer. Na twee Amerikaanse overnames is Florimex sinds 2005 in handen van de Nederlandse participatiemaatschappij Bencis en uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de bloemen- en plantenhandel.
Florimex streeft er naar de meest betrouwbare en innovatieve partner te zijn in de bloemen- en plantenhandel. Door iedere keten in het handelsproces zo effectief en efficiënt mogelijk te beheersen, streeft zij naar win-win situaties voor zowel haar klanten als voor haar bedrijven.

In 2011 is een grote huisstijloperatie uitgerold om de vijf bedrijven die onder de mantel van Florimex International opereren (Florimex International, Starkenburg, Baardse, Florimex Greens en Sierafor) een universele uitstraling te geven. Florimex Group heeft zich mede hierdoor opnieuw sterk in de markt gepositioneerd. De volledige huisstijloperatie heb ik voor Florimex verzorgd; brainstormsessies, visiedocumenten, conceptontwikkeling, ontwerp logo en identiteit van alle huisstijldragers en communicatiemiddelen.